Αεροπορικά εισιτήρια

Hi To Milos travel - ΠΕΙΡΟΥΝΑΚΗΣ εκδίδει αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Η απευθείας σύνδεση μας με το σύστημα κρατήσεων Amadeus και η συνεργασία μας με την Olympic Air, την Aegean Airlines, τη Sky Express και όλες τις αεροπορικές εταιρείες του εξωτερικού δικτύου, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας ενημερώσουμε άμεσα σχετικά με το κόστος και τη διαθεσιμότητα των θέσεων σε πραγματικό χρόνο, προκειμένου να επιλέξετε την κατάλληλη πτήση, τις χαμηλότερες τιμές 

   Κράτηση & έκδοση εισιτηρίου

Καλώντας στο +30 22870 22000, με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Τρόποι παραλαβής εισιτηρίου

- Από το γραφείο μας στην Μήλο
- Με τον κωδικό της  κράτησής σας

Με τον κωδικό της on-line κράτησής σας & τον αριθμό του ηλεκτρονικού σας εισιτηρίου, θα προσέλθετε στο check-in του αεροδρομίου και με την απλή επίδειξη της ταυτότητας σας ή του διαβατηρίου σας είστε έτοιμος προς επιβίβαση.

Προσοχή: Για τα περισσότερα ταξίδια εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι απαραίτητη η έκδοση VISA και άλλων ταξιδιωτικών εγγράφων, επομένως θα πρέπει να ενημερωθείτε σχετικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αλλαγή κρατήσεων και η πολιτική ακύρωσης, μετά την έκδοση εισιτηρίων, διέπεται από τους περιορισμούς του εκάστοτε ναύλου και ποικίλει από προορισμό σε προορισμό και από εταιρεία σε εταιρεία. Το ποσό που αντιστοιχεί σε αλλαγή κράτησης ή μερικής/ολικής ακύρωσης εισιτηρίων, διαμορφώνεται ανάλογα το ναύλο του εισιτηρίου που έχει εκδοθεί. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το προσωπικό του γραφείου μας για σχετική ενημέρωση πριν την έκδοση του εισιτηρίου σας..

FaLang translation system by Fabobalogo-png
          Travel & tourism office in Milos

Tel: (+30) 22870 22000
Fax: (+30) 22870 22688
 Email:  travel@milostravel.gr


ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΟΤ : 1172Ε60000051700